Home > Circuit > GT4 European: sterke Lemeret in kwalificaties

GT4 European: sterke Lemeret in kwalificaties

  • Q1 – Snelste tijd in de eerste GT4 kwalificatiesessie op Imola voor Cem Bölübasi (Borusan Otomotiv BMW) voor Bas Schouten (RN Vision STS BMW) met Stéphane Lemeret op een mooie derde plaats met de CMR Toyota. Nog te noteren de 11de plaats voor Wim Spinoy op de SRT Mercedes terwijl Antoine Potty zijn Toyota GR Supra in de zandbak parkeerde en de sessie zonder tijd moest afsluiten
  • Q2 – RN Vision STS was opnieuw snel in de tweede kwalificatietraining waarin Gabriele Piana de BMW op de besttijd zette, voor de AGS Events Aston Martin van Hasse Clot. CMR was opnieuw goed met een vierde tijd voor Gael Castelli en een tiende voor Timothe Buret. SRT eindigde met Kim van Berlo op de 15de tijd.
  • In de late namiddag zien we de eerste race van het GT4 European weekend op Imola.

foto: SRO/©Chris Schotanus