Home > #Hoofdnieuws > FE: Brendon Hartley weg bij GEOX Dragon

FE: Brendon Hartley weg bij GEOX Dragon

Brendon Hartley stopt met onmiddellijke ingang bij het team van Dragon. De samenwerking kwam eind vorige week abrupt tot een einde. De 30 jarige Nieuw-Zeelander kende een moeilijke start bij het team. Slechte prestaties en een reeks incidenten tijdens de race’s zouden naar verluid de reden van het einde van de samenwerking tussen Brendon Hartley en GEOX Dragon zijn. 

Ik wil Brendon bedanken voor al zijn inspanningen, en ik wens hem succes in zijn toekomstige activiteiten. Hij is enorm behulpzaam geweest bij de ontwikkeling van onze aandrijflijn en het algemene programma“, aldus teambaas Jay Penske.

Brendon Hartley tekende vorig jaar nog maar pas bij Dragon, na het vertrek van Max Günther naar BMW I Andretti. 

Ik waardeer de kans om te strijden met GEOX Dragon, en ik heb echt genoten van mijn tijd met het team. Ik wens ze dan ook veel succes voor hun toekomst in de Formule E“, zei Hartley in het statement van Dragon.

Hartley komt voor het eerst weer in actie in de WEC voor het team van Toyota tijdens de 6u van Spa. Bij Dragon zouden Sergio Sette Camara of Joel Eriksson de plaats van Hartley innemen voor de race’s in Berlijn.