Home > Moto > Internationaal > Moto: DG Sport geeft bis versie van Bikers’ Days kalender

Moto: DG Sport geeft bis versie van Bikers’ Days kalender

Net als elke organisator werkt DG Sport dagelijks aan het aanpassen van de 2020 kalenders, terwijl op het front van de coronavirus pandemie, de fase van de heropstart is begonnen.

Diverse data van de Bikers’Days werden geannuleerd maar de laatste gesprekken met de verantwoordelijken van de verschillende circuits waren positief. Dermate dat het bedrijf met hoofdzetel in Theux in de tweede helft van juni een nieuwe sensationele kalender kan voorstellen aan de bikers…
Vanaf de zomer houden we een gestaag ritme aan“, zegt Florian Jupsin, Bike Manager bij DG Sport. “Na drie afspraken op het Circuit van Spa-Francorchamps, trekken we naar Sarthe voor twee dagen op het Circuit Bugatti van Le Mans, op woensdag 22 en donderdag 23 juli, waarna we opnieuw naar eigen land terugkeren om ons te goed te doen aan de geneugten van het Circuit Jules Tacheny in Mettet op zaterdag 25 en zondag 26 juli. Daarna gaan we opnieuw naar Spa op 10 augustus in het kader van de Dunlop Day…

Eén van de topmomenten van de zomer wordt ongetwijfeld de dosis Dolce Vita die we kunnen opdoen tijdens de twee dagen op het circuit van Mugello op 18 en 19 augustus, in de voetsporen van de sterren uit de MotoGP ! Bij de start van het nieuwe schooljaar is er nog wat actie weggelegd voor de bikers op het TT Circuit in Assen op maandag 14 en dinsdag 15 september, net voor twee nieuwe evenementen in Spa-Francorchamps op vrijdag 18 en zaterdag 19 september. En natuurlijk is er ook nog de Ducati Day, die kadert binnen het prestigieuze SpaItalia op zondag 20 september.

Prestigieuze herfst

In de herfst kunnen de circuitadepten hun hartje ophalen op de meest prestigieuze circuits, alwaar het weer nog zacht is die tijd van het jaar. Zo staat het Circuit Ricardo Tormo in Valencia, Spanje op het menu op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 oktober, alvorens we de nazomer verder volgen richting Misano naar het World Circuit Marco Simoncelli op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober en zondag 1 november. Tot slot volgt een prachtige finale eind november op het WeatherTech Raceway circuit in Laguna Seca bij Monterey, Californië.

(persbericht)