Home > #Hoofdnieuws > GT: uitgebreid programma van Mercedes

GT: uitgebreid programma van Mercedes

Mercedes heeft zijn klantenprogramma in GT3 voor het komende seizoen voorgesteld. De 24-uurswedstrijden in Spa en op de Nürburgring en de GT World Challenge Europe vormen daarbij de rode draad.

Mercedes-AMG Customer Racing pakt zwaar uit, hoe kan het ook anders, op de Nürburgring voor de 24-uursrace, met GetSpeed Performance en Maximilian Buhk, Maximilian Götz, Raffaele Marciello en Fabian Schiller, terwijl ook HRT (HAUPT RACING TEAM) drie Mercedes-AMG GT3 inzet. BLACK FALCON daarentegen zet een stap terug en zien we niet meer op de Nordschleife en bij SRO.

HRT zet ook een Mercedes-AMG GT3 in de VLN in, voor Adam Christodoulou, Maro Engel, Manuel Metzger en Luca Stolz, terwijl we in de andere wagens Nico Bastian, Yelmer Buurman, Hubert Haupt, Patrick Assenheimer, Dominik Baumann, Dirk Müller en Maro Engel zien.

In Spa en de GT World Challenge zien we Mercedes-AMG Team HRT met Vincent Abril, Maro Engel en Luca Stolz, terwijl Mercedes-AMG Team AKKA ASP het doet met het trio Timur Boguslavskiy, Felipe Fraga en Raffaele Marciello. Het Franse team zet niet minder dan drie wagens in de Endurance Cup en de Sprint Cup in.