Home > #Hoofdnieuws > E-Circuit: Cornelis en Stockmans opnieuw een klasse te sterk

E-Circuit: Cornelis en Stockmans opnieuw een klasse te sterk

Vanavond werd de tweede Virtual Belcar-manche gereden. Dit keer vond de race plaats op Circuit Zolder, waar Cornelis en Stockmans opnieuw schitterden.

Het duo kon na een sterke kwalificatie vanop de pole vertrekken en op enkele kleine incidenten na beleefden ze een foutloze race. De Stasis Radical met aan het stuur Baba/Verbelen/Cuypers kon ook een mooie tijd neerzetten en vertrok vanop positie twee, maar door heel wat ongeluk tijdens de race eindigden ze uiteindelijk op een achtste plaats. De simRC Clubsport Radical werd tweede, Delahaye Racing Team derde.

De Porsche cup werd gewonnen door EMG Motorsport. Kuster/Rau/Dhaens wonnen vorig weekend ook al in Spa. De Allied Racing Esports Porsche werd tweede, voor Team Vaporshop die vanop de tiende positie toch nog een plekje op het podium kon bemachtigen.

In de GT4-klasse was de Torque Freak Racing Porsche Cayman het snelst. In de TCR-klasse won het duo Thaens/Van Putten met hun G-Drive Audi RS3 TCR. Het Flemish Simsports team, dat dankzij hun overwinning gisteren in de Zolder Touring Cup een wildcard voor deze wedstrijd kreeg, eindigde knap tweede.

You may also like
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen
Zolder 24: de signeersessie door de lens van Roel, Joachim en Benny