Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Jan Horemans in corona-tijden?

Wat doet Jan Horemans in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noddgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven. Maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag is het de beurt aan Jan Horemans, de man achter JJ Motorsport.

In de huidige corona-tijden is het duidelijk dat we nog niet onmiddellijk opnieuw aan het racen kunnen gaan.  Momenteel staat onze planning op eind juni in de Nürburgring Langstrecken Serie en we volgen natuurlijk alle circuit-kalenders nauwkeurig op wanneer er zich andere opportuniteiten tot racen of trackdays eerder zouden voordoen. Verder zijn we ondertussen als e-sport team actief in de Virtual Belcar en plannen we ook de deelname aan de Virtual 24H Series en eventueel ook nog de sim-versie van de Nürburgring Langstrecken Serie.

De extra ruimte in tijd die deze pandemie ons brengt in onze branche, vullen we op met de verdere inrichting van ons nieuwe gebouw waar we in 2019 zijn ingetrokken.  Daarnaast hebben we nu de race-motoren rusten ook de tijd genomen om te werken aan een diversificatie in ons aanbod.  Zo brengen we momenteel alles in gereedheid om vanaf 11 mei onder de noemer Private Car Service ook onderhoud en herstellingen aan te bieden voor BMW seriewagens.  De know-how en expertise vanuit de racewereld gecombineerd met onze nieuwe installaties en apparatuur stellen we nu ook ten dienste van particuliere en professionele  BMW-rijders.  Dit kan voor olieservice, remmen, batterijen, banden… alles met dezelfde 100% focus op kwaliteit en veiligheid die we kennen vanuit de motorsport.

Zo zorgen we ervoor dat deze crisis ook een aanzet is tot extra kansen en mogelijkheden waarbij we nu meer klanten gaan kunnen bedienen.  Uiteraard gaan we dit doen met inachtname van alle veiligheidsregels rond Covid-19.  Klanten kunnen nu al een afspraak maken via info@jjmotorsport.com of telefonisch via 0494/579753.”