Home > Rally > E-Rally > E-Rally: eerste rally online BRC reeds van start gegaan

E-Rally: eerste rally online BRC reeds van start gegaan

Na het grote succes van het eerste online BRC, besloten de organisatoren hier een vervolg aan te breien. Dit keer doen ze dat samen met de RACB en wordt het nog een stuk professioneler aangepakt. Gisteren ging alvast de eerste rally van start, de rally van Monte Carlo!

Dat het dit keer een stuk professioneler aangepakt wordt blijkt alleen al uit het drie pagina’s-tellende wedstrijdreglement. Het nieuwe online BRC bestaat uit 9 rally’s. Nadat deze allemaal verreden zijn, wordt de top 10 uitgenodigd voor een laatste, finale rally. De winnaar van deze laatste, finale rally mag zich officieel Belgisch rallykampioen op de simulator noemen!

We raden u zeker aan om deel te nemen, want niet alleen de snelste spelers maken kans op mooie prijzen. Door het posten van een foto of video van je rally kan je onder andere een ritje langs Vincent Verschueren winnen! Dat loont al eens de moeite om mee te doen. Hoe u dat dan precies doet? Korneel lijst het hieronder nog even voor u op:

1. Registreer u via de volgende link op de website van de RACB: https://racb.com/esportreglement-1002.html?fbclid=IwAR0E59HRsWMh-QCMIlJ6RVImsjivEXGHtKkMYefihqikfBQb-qc_LKo_4K8

2. Deelnemen kost €7, tenzij u een RACB licentie hebt.

3. Vervolgens dient u een aanvraag tot deelname in via de volgende link:
https://dirtrally2.com/clubs/club/277535

4. Als u al deze stappen gevolgd heeft kan u er aan beginnen. Let er wel op dat voor sommige rally’s een uitbreidingspakket vereist is. Veel succes!

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50