Home > Circuit > In een notendop: E-Circuit

In een notendop: E-Circuit

  • EuroNASCAR E-Sports Series – Andre Castro reed naar de overwinning tijdens de eerste virtuele race van de EuroNASCAR. Onze landgenoot Stienes Longin eindigde in de finale op een achttiende plaats.

  • Vanthoor Battle – De broers Laurens en Dries Vanthoor zullen vanavond tegen elkaar racen op iRacing. De winnaar krijgt de titel de snelste Vanthoor te zijn! Het duel kan deze avond rond 18 uur live gevolgd worden op het Twitch-kanaal van Laurens.
    ( https://www.twitch.tv/laurensvanthoor/clips?filter=clips&range=7d )

  • V8 Supercars – Het virtueel V8 Supercars-kampioenschap was gisteren reeds toe aan de derde ronde. Dit virtueel kampioenschap wordt steeds populairder, want gisteren volgden er ongeveer 75 000 mensen de race. Kostecki won de laatste race na een spannend duel met Scott McLaughlin.
  • F1 esports – ROKiT Williams Racing lanceert een eigen challenge. Het Britse F1-team nodigt achttien gelukkige fans uit die het tegen Russell en Latifi mogen opnemen in een 25% race. De race is te volgen vanaf 19u00 en kan gevolgd worden via de officiĆ«le F1-kanalen (Twitch, Facebook…). Voor andere challenges die dag worden bekende mensen uitgenodigd en ook enkele voormalige Williams-rijders.
You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
American Festival Zolder: zaterdagvoormiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters