Home > #Hoofdnieuws > Een mooie boodschap!

Een mooie boodschap!

Het bedrijf Deldiche, dat actief is in de gezonde voeding, kwam deze ochtend met een warme en mooie boodschap! Te lezen… En wie wil en kan, mag zeker ook helpen!

Momenteel wordt er door velen hard gewerkt om oplossingen te vinden voor de moeilijke tijden die wij momenteel doormaken, situaties die tot voor kort als onmogelijk werden ingeschat. Weinigen onder ons kunnen zich een soortgelijke periode herinneren waarbij families, economie en overheid onder zoveel druk stonden.

Wij hebben het geluk dat we actief zijn in de voedingssector, een sector waarin de impact van deze crisis ten opzichte van andere sectoren beperkt is. Er zijn echter wel heel wat klanten die wel heel erg te lijden hebben onder deze crisis, zoals o.a. horeca en traiteurs, maar ook mensen die besmet zijn geraakt door dit verschrikkelijke virus en die ook dierbaren hebben verloren.
Onze gedachten zijn bij hen.

Wij houden ons eraan u te informeren over hoe Deldiche zijn bijdrage levert aan mensen die te lijden hebben onder de Corona crisis.

De gezondheid van onze medewerkers is onze belangrijkste bekommernis. Dagelijks monitoren wij de evolutie van het coronavirus en volgen strikt de richtlijnen van de overheid op.
Wij zijn ervan overtuigd dat u net hetzelfde doet voor uw familie. 

Daarnaast zal Deldiche ook de volgende weken en maanden blijven helpen daar waar mogelijk.

Zo ondersteunen we actief de acties die ondernomen worden om de lokale bedrijven te ondersteunen en ook de mensen actief in de zorgsector. Zo ondersteunen we o.a. HERO meals (www.heromeals.eu), dat maaltijden bezorgt aan zorgverleners en zorginstellingen, en het project HorecaComeback (www.horecacomeback.be), een platform waarop waardebonnen kunnen aangekocht worden bij uw favoriete horeca zaak. Het platform is veilig aangezien #HorecaComeback kan terugvallen op een gestructureerd garantiefonds. Stel: je koopt een waardebon van je favoriete restaurant, maar dat restaurant is er binnenkort niet meer, dan zal het garantiefonds tussenkomen zodat je alsnog in een ander deelnemend restaurant terecht kan.

We wensen u het allerbeste voor de toekomst! Blijf veilig, blijf gezond!

Het Deldiche team