Day

april 21, 2020

Wat doet Jeffrey Van Hooydonk in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen, medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven. Maar wat doen zij in tussentijd? We vroegen het aan Jeffrey Van Hooydonk, winnaar Belcar in 2018.

Industrie: Elegant, Efficiënt, Evolutionair: de nieuwe Audi A3 Berline

De tweede generatie van een Audi succesverhaal is er – de A3 Berline. De compacte vierdeurs is digitaal en volledig geconnecteerd – van infotainment tot de rijhulpsystemen. Onder het elegante koetswerk garanderen gedeeltelijk geëlektrificeerde aandrijflijnen en een verfijnde ophanging een rijbeleving die even efficiënt als dynamisch is. De Audi A3 Berline is beschikbaar bij de Europese verdelers vanaf de zomer van 2020.

Industrie: Alfa Romeo: een kijk op een Italiaans icoon

Grote verhalen kunnen boeiend en geruststellend zijn, zij kunnen de tijd doen vergeten in moeilijke tijden. Een goed verteld verhaal, is als een goed ontworpen wagen, die u vervoert maar eveneens in vervoering brengt. Dit kan u ver brengen, heel vel zelfs, althans in onze verbeelding. Alfa Romeo nodigt alle liefhebbers samen een reis te maken doorheen 110 jaar bestaansgeschiedenis. Deze geschiedenis zal verhaalt worden door middel van een serie boeiende episodes.