Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Pascal Deckers in Corona-tijden?

Wat doet Pascal Deckers in Corona-tijden?

Pascal Deckers vertelt aan Autosportwereld.be hoe zijn dagen verlopen in zeer bijzondere tijden…

“Het zijn natuurlijk hele bijzondere tijden momenteel… voor iedereen, ongelofelijk. Ik ben nog volop bezig bij Lotus Bakeries, weliswaar vanuit home office nu. Het is natuurlijk een hele andere manier van werken, maar iedereen past zich zo goed mogelijk aan. Ik tracht zoveel mogelijk contact te houden met mijn team, we moeten hier samen door en we werken verder aan de belangrijke projecten. Maandag starten we nu wel steeds de week met een virtueel ontbijt met het ganse team via Skype. Dan bespreken we bewust geen business topics, maar praten we gewoon even bij vooraleer iedereen aan de werkweek begint.
 
Verder tracht ik in beweging te blijven en ga ik dagelijks ’s ochtends vroeg een wandeling maken in het park, waar ik woon, voor ik aan de werkdag begin. En ik ga nu ook vaker fietsen dan in normale omstandigheden. Ik ontdek bovendien plaatsen in Gent die echt mooi zijn, maar waar ik anders nooit kwam.
 
Uiteraard kijk ik ook enorm uit naar het raceseizoen, maar vraag me wel af wanneer alles weer op gang zal komen. Binnen het VDW Motorsport-team hebben we best vaak contact met elkaar, al is het nu enkel via telefoon of whatsapp. We zijn een hechte groep en we grappen nog voldoende met elkaar. Iedereen binnen VDW Motorsport staat natuurlijk te popelen om elkaar weer te ontmoeten op en rond het circuit. De raceauto staat klaar om de sporen te geven en we kijken uit naar opnieuw een spannende strijd in onze raceklasse. Ook de andere Belcar-teams weer ontmoeten is iets waar we naar uitkijken. Het blijft een leuke Belcar-familie en dat beseffen we nu des te meer. Hopelijk kunnen we er nog een mooi seizoen van maken. Helaas werd de 24 Uur van Zolder verplaatst naar november, wat voor mij “agendatechnisch” niet handig uitkomt, maar dat zien we dan nog wel of en hoe we dat kunnen oplossen.  Hopelijk geraken we allemaal snel door deze crisis en mag iedereen gezond blijven. See you at the race track!”