Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Grégoire Munster in Corona-tijden?

Wat doet Grégoire Munster in Corona-tijden?

Na een mooie vierde plaats in de Rally van Haspengouw stond de jonge Grégoire Munster te popelen om het nog beter te doen in de Rally van Spa. Helaas gooide corona roet in het eten en moest ook hij noodgedwongen thuisblijven. Stilzitten doet hij echter niet!

“Voor mij verandert er op zich niet zo heel veel. Ik studeer Communicatie & Business aan de Thomas More Hogeschool en mijn lessen gaan nog steeds door, online weliswaar. Voor de rest probeer ik mijn conditie op peil te houden: lopen, cardio-oefeningen enzovoort.”

Netflix-series bingewatchen is niet aan hem besteed. “In plaats van mijn tijd te verdoen aan Netflix, kijk ik liever onboards van rally’s en natuurlijk help ik ook mee in het atelier van mijn ouders (BMA, n.v.d.r.) wanneer er nog wat tijd overblijft.”

Grégoire rijdt normaal het volledige BRC maar hoopte ook nog wat budget te vinden voor enkele WRC3-rally’s. “De bedoeling was om goede resultaten neer te zetten in het BRC om zo enkele sponsors te kunnen overtuigen voor een deelname aan de WRC rally in Duitsland, maar of dat nu nog zal doorgaan is nog maar de vraag.”

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50