Home > #Hoofdnieuws > Belcar 2020: met Comtoyou

Belcar 2020: met Comtoyou

Jean-Michel Baert, de man achter Comtoyou Racing, bereidt het seizoen 2020 voor. Ook zijn team moet voorlopig aan de kant blijven door de Corona-pandemie, maar dat wil niet zeggen dat het Brusselse team geen grootste plannen heeft.

Zoals geweten rijden we met Tom Coronel in het WTCR, terwijl we met een sterke delegatie in het TCR Europe van start zullen gaan, onder meer met de Audi RS3 LMS van Gilles Magnus. Daarnaast zijn er ook onze diverse Fun Cup en als team zullen we ook in het Belcar Endurance Championship actief zijn. We gaan onder meer de Norma van François Bouillon technisch en logistiek ondersteunen en met deze eerste stap in het nationale uithoudingskampioenschap openen we mogelijk de deur voor nog bijkomende wagens. Ik kijk ook uit naar een erg uitdagende editie van de 24 Uur van Zolder, midden november.”

Gilles Magnus in actie

Wie graag creatief aan de slag gaat met Comtoyou, kan dat ook. “Gebruik je fantasie, creativiteit en word de officiële ontwerper van Comtoyou Racing en misschien krijg je de kans om je decoratie op het circuit te zien tijdens de 25 Uur VW Fun Cup!”, geeft de man achter het team nog mee. Meer info vindt u hier.