Home > Rally > BRC > BRC Spa Rally: Juniors, en routiniers in de andere klassen

BRC Spa Rally: Juniors, en routiniers in de andere klassen

Ook bij de Juniors van het BRC zal er een interessante strijd uitgevochten worden, met de kleine bommetjes van de klasse RC4. Spa zorgt op dat vlak zelfs voor een première, met het debuut van Tom Rensonnet en Renaud Herman (Peugeot 208 R2) in de kleuren van het RACB National Team.

De in het geel gehulde jonge wolven gaan de strijd aan met Charles Munster (Opel Adam R2), Loïc Dumont (Ford Fiesta R2), Aaron Ollevier (Peugeot 208 R2), Thibaud Mazuin (Peugeot 208 R2), zonder de Brit Bradley Howlett (Peugeot 208 R2) te vergeten.

Naast deze categorieën noteren we ook de aanwezigheid van Manu Bouts (Renault Clio 4 R3T), Arnaud Dedouaire (Ford Fiesta), Hubert Deferm (Ford Escort MK2 Millington), Jacky Delvaux (Renault Clio RS), Jean-Pierre Destrument (Mitsubishi Lancer EvoIX), David Drieskens (Ford Fiesta R200), Pierre Hubin (Mitsubishi Lancer EvoX), Joseph Lejeune (Subaru Impreza), Gilles Lemaire (Mitsubishi Lancer EvoIX), enz. Allemaal habitués van het evenement, die zeker niet zullen nalaten te schitteren in deze wedstrijd die hen zo nauw aan het hart ligt.

Ook het duel voor het beste vrouwelijke duo van de Spa Rally belooft spannend te worden, tussen Elisabeth Fagnant en Jessica Lemasson (Renault Clio RS) aan de ene kant, en Christelle Famerée en Arlette Faniel (Peugeot 207) aan de andere.

(persbericht/bewerkt)