Home > #Hoofdnieuws > Merci!

Merci!

1096 dagen geleden drukten wij hier op een knopje om Autosportwereld.be te lanceren, toen met een klein hartje want we hadden letterlijk geen lezers, geen volgers, geen partners en ook de groep medewerkers was nog relatief beperkt. Ondertussen zijn we drie jaar verder en is de respons van de autosportwereld, of het nu gaat om invoerders, organisatoren, promotoren, fans, teams of rijders zeer hartverwarmend. Jullie reacties zijn zonder meer onze motivatie, onze motor om verder te gaan. Alleen al in de Haspengouw werd me duidelijk dat wij iets losmaken!

In die drie jaar hebben we prachtige sportmomenten gezien, prachtige momenten van onze Belgische atleten, want dat zijn piloten vandaag de dag zeker. Laurens Vanthoor, Maxime Martin, Stoffel Vandoorne, Jérôme d’Ambrosio en zeker Thierry Neuville bewezen dat België een echt autosportland is. Maar zij waren niet alleen, er zijn een hoop jonge talenten die er aankomen, denk maar aan Grégoire Munster, Ugo De Wilde of zoveel andere jonge kerels en jongedames die de komende jaren voor uw en ons autosportplezier zullen zorgen. Maar Autosportwereld.be bericht niet alleen over deze internationale toppers, maar ook over alle andere mannen en vrouwen die occasioneel of regelmatig achter een stuur kruipen op welk niveau dan ook en in welke discipline dan ook. Wij staan sinds dag één voor de Belgen in de autosport en de autosport in België, zonder daarbij het internationale nieuws te verwaarlozen.

Ik wil als uitgever dan ook iedereen bedanken die ons ondertussen volgt! U bent op de sociale media met meer dan 5.000, en dat aantal groeit nog iedere dag gestaag. Het verhaal van Autosportwereld.be is nog maar pas gestart en we hebben de komende weken alvast enkele leuke verrassingen voor u in petto. Blijf ons dus maar volgen.

We doen ook even beroep op uw medewerking, klik op de link en steun ons, doneer uw gift, naar uw vermogen, wij hebben werkingsmiddelen nodig en daar kan u voor zorgen!

https://www.autosportwereld.be/product/iksteunautosportwereld/

En laat me deze verjaardag afsluiten door te zeggen dat al dit mooie werk niet mogelijk was geweest zonder: Kristof Vanderstraeten, Jens Mommens, Tino Jacobs, Lorenz Deschuyttere, Vincent Huybrechts, Jurgen Evers, Gregory Eyckmans, Willy Bouchez, Loïc Richet, Matthias Hautekiet, Korneel Debruyn, Johan Dingenen, Robbe De Vlieger, Lisa Pieters, Michael Oosterlinck en Gregory Deguelde en den ‘Dim’.

Op naar vijf jaar!

Joost