Home > #Hoofdnieuws > BRC Haspengouw: reacties uit het servicepark

BRC Haspengouw: reacties uit het servicepark

Autosportwereld.be vroeg in het servicepark na afloop van de eerste lus, naar de reacties van de toppers in deze Haspengouw Rally.

Vincent Verschueren: “Het was een vrij moeizame start deze voormiddag. De omstandigheden waren erg verraderlijk en ook het vertrouwen in de Volkswagen Polo is er nog niet voor de volle 100%.”

Ghislain de Mevius: “We waren zelf verrast door de sterke start, zeker in de eerste proef. We nemen geen risico’s, we rijden ons ritme. Ik moet nog wennen aan de nieuwe Skoda Fabia Evo, het is de eerste maal dat we er mee rijden.”

Grégoire Munster: “Ik leer iedere kilometer wel iets over de wagen. De Hyundai is krachtiger dan de Skoda, maar minder verfijnd om mee te rijden. Zo is het gaspedaal veel minder progressief. Het is een kwestie van overleven en geen fouten maken.”

Martijn Wydaeghe: “We maakten een heel klein foutje in de haarspeldbocht in de derde proef en het ontbreekt ons een heel klein beetje aan vertrouwen.”

Chris Van Woensel: “We zijn blij dat we er weer bij zijn in dit competitieve BRC en proberen ons te mengen in de top tien. Vanochtend was het vooral wennen aan de rempunten, zeker na onze laatste test met deze wagen op Circuit Zolder.”

You may also like
BRC Historic Haspengouw: Dirk Deveux houdt Tom Boonen van een stunt
BRC South Belgian: een natuurlijk parcours
Historic BRC: Dirk Deveux favoriet in eigen streek
BRC Haspengouw: stemmen voor de start