Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: Nascar-MotoGP- Diverse wintertests

In een notendop: Nascar-MotoGP- Diverse wintertests

  • NASCAR – Joey Logano won met Ford voor Team Penske de wedstrijd op de Las Vegas Motor Speedway, de tweede manche voor het NASCAR kampioenschap. Logano klimt zo naar de tweede plaats in de stand, achter Blaney en voor Kevin Harvick, allen op Ford.
  • MotoGP – Vandaag sluit de MotoGP af met de voorbereidende testritten in Qatar. Dit weekend zagen we eerst Suzuki de debatten domineren (met Rins voor Mir) terwijl zondag dan weer Fabio Quartararo zijn visitekaartje achterliet op de 2020 Yamaha. Regerend kampioen Marc Marquez kwam met de Honda niet hoger dan een vijfde plaats op zaterdag en kloeg na een valpartij op zondag over zijn schouder, waaraan hij in het tussenseizoen werd geopereerd.
  • Testritten – Er zal heel wat getest worden in de komende weken. Zo zijn er: de Formule 1 op Barcelona ( tussen 26 en 28 februari), de FIA F2 en F3 op Sakhir (van 1 tot 3 maart), de GT Open en Euroformula in Barcelona (op 6 en 7 maart), de Renault Eurocup op Valencia (12 tot 13 maart), de Blancpain GT op Le Castellet (12-13 maart), de Renault Eurocup op Barcelona (14 en 15 maart)