Home > Historic > Oldtimer Rally > Neige et Glace: derde plaats voor Guino Kenis

Neige et Glace: derde plaats voor Guino Kenis

Joëlle en Corinne Sanseigne maakten zich al op om met de Autobianchi A112 de zege binnen te rijven van de editie 2020 van “Neige et Glace”. Maar helaas was het hun neef Romuald die, bijgestaan door Florin Fornassier op een Fiat Cinquecento, nog naar de winst ging.

foto: ©zaniroli.com

In de allerlaatste regularity zone gingen Romuald Sanseigne en Florin Fornassier nog voorbij aan de familie Sanseigne, die genoegen moesten nemen met de tweede plaats ondanks het feit dat ze zelfs in de voormiddag nog alle proeven hadden gewonnen. Maar ook de Porsche van Yves Deflandre en Eddy Gully liep nog tegen problemen aan. Zij kwamen niet meer doorheen de 39ste etappe en daardoor zagen ze nog Guino Kenis en Anton Dupan de derde podiumplaats innemen met de BMW 325.

Vanaf het begon te sneeuwen voelde ik me in mijn sas met mijn BMW die volledig een seriemodel is! Vorig jaar in de Vercors, werden we tweede. Dit jaar in de Jura, derde. Ik moet echt volgend jaar terugkomen om eens te winnen dan…“, aldus Guino Kenis.

De resultaten zijn nog onder voorbehoud maar zodra het klassement definitief is komen we nog terug op deze wedstrijd en op de posities van de Belgen.