Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: F3R-Eurocup-Indy

In een notendop: F3R-Eurocup-Indy

  • F.Eurocup Renault – Het GRS team, dat onlangs Spanjaard Xavier Lloveras tekende, nam ook Luca Baldisserri. Baldisserri was eerder ingenieur voor Michael Schumacher in de gloriedagen van zijn F1 carrière bij Ferrari. Daarna was hij nig verantwoordelijke bij de Ferrari Driver Academy en ingenieur voor Lance Stroll bij Williams in 2018.
  • F.Eurocup Renault – Reshad de Gerus, topper uit de Franse F4, zal in 2020 rijden voor Arden. Er zijn bij alle teams in de Eurocup nog zitjes vrij. Nu al zeker zijn Caio Collet en Kush Maini bij R-Ace- Amaury Cordeel bij MP Motorsport, Reshad De Gerus bij Arden, William Alatalo bij JD Motorsport, Reece Ushijima bij M2 Competition en Xavier Lloveras bij GRS.
  • F3 Regional Europe – Vorige week werd de deelname van Arthur Leclerc bevestigd en deze week kwam dan de melding van twee nieuwe teams in de competitie: Gillian Track Events GTE en Maestro by Cram. Er zijn nu tien deelnemende teams: Corbetta, DR Formula by RP Motorsport, Gillian Track Events GTE, KIC Motorsport, Maestro by Cram, Prema, Scorace, Technorace, US Racing en Van Amersfoort.
  • Indycar – Ook in de States wordt de puzzel stilaan samengelegd. Charlie Kimball is terug van weggeweest. De 34-jarige Amerikaan, die eerder “halftijds” verscheen in Indycar, zal nu voor een volledig seizoen aan de slag gaan bij Foyt. En tenslotte werd de Amerikaan Santino Ferrucci dan eindelijk aangekondigd als vervanger van Bourdais bij Dale Coyne/Vasser-Sullivan.

foto: © f3regional.com