Home > #Hoofdnieuws > Bedankt!

Bedankt!

Het autosportseizoen 2019 ligt achter ons. Het was een intens jaar, met hoogtepunten, ontgoochelingen, ongeloof, winst en verlies en onvermijdelijk een nieuwe stap naar de autosport van morgen. Voor Autosportwereld.be, we mogen ondertussen gerust zeggen dé autosportreferentie in Vlaanderen, al het derde volledige seizoen dat we voor u op alle mogelijke manieren brachten. Het begon op 1 maart 2017 met één eerste lezer en vandaag bent u met tienduizenden. We willen u dan ook bedanken voor de trouw van de afgelopen 1026 dagen en het lezen van de 9943 artikels… En uiteraard hopen wij u volgend jaar weer elke dag te mogen begroeten.

De komende dagen, tot aan het nieuwe jaar 2020, gaan we het even wat rustiger aan doen. Uiteraard brengen we in die periode nog het echt belangrijke nieuws, samen met nog enkele terugblikken op het voorbije seizoen. Maar ook de redactie van Autosportwereld.be heeft recht op wat rust na dit hectische seizoen 2019! En in januari vliegen we er weer in met onder meer de 24 Uur van Dubai, de Dakar, de Africa Race, de Monte Carlo en de 24 Uur van Daytona! Genoeg om naar uit te kijken dus…

Bedankt ook aan onze partners, zonder wie dit avontuur niet mogelijk is en last but not least ook een dikke merci aan David, Gregory D, Gregory E, Jens, Johan, Jurgen, Kristof, Lisa, Loïc, Lorenz, Matthias, Michael, Rudi, Steve, Tino, Whitey en Willy!

Bij leven en welzijn, tot in 2020

Joost Custers  

You may also like
F1: dit zijn de troepen voor 2020, maar zonder Belg…