Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsvragen: Marnik Battryn

De eindejaarsvragen: Marnik Battryn

Nog zo’n jonge wolf uit onze autosport in Marnik Battryn. Hij reed in de VW Fun Cup en zette enkele mooie prestaties neer en antwoordde gevat op onze eindejaarsvragen.  

Foto ©: VW FUN CUP

Hoe bekijkt u uw seizoen 2019?

Marnik Battryn: “Met Clubsport Racing en mijn teamgenoten Johan Huygens en Tom Boonen hebben we een topseizoen achter de rug. Bedankt ook aan Kris Cools, Pieter Verlinde en Koen De Wit en Matts Breckpot om in te vallen wanneer nodig. De successen lieten niet lang op zich wachten, integendeel! Bovendien heerst er een heel leuke sfeer in de VW Fun Cup en ligt het niveau erg hoog. Kijk maar eens naar de deelnemerslijsten van de verschillende wedstrijden, die liegen er niet om.”

Wat verwacht u van 2020?

“We zijn nu al volop het nieuwe seizoen aan het voorbereiden, zowel wat betreft de VW Fun Cup als andere mogelijkheden die ik natuurlijk niet wil laten liggen. Daarnaast blijf ik natuurlijk ook actief als coach.”

Wat is uw moment van het jaar?

“Er waren verschillende momenten die er bovenuit staken. Ten eerste was er de overwinning in de Fun-klasse van de eerste race van het seizoen, de Kronos 8 Hours of Mettet. Na de zomervakantie reden we naar een podiumplaats in de Benelux Open Races in Zandvoort, ondanks een uitzichtloze situatie in het begin van de wedstrijd. In Assen veroverden we tot slot de titel in onze categorie. Daarnaast wil ik ook onderlijnen hoe goed de sfeer was binnen het team en ik ben dan ook erg gelukkig om samengewerkt te hebben met enkele fantastische mensen en teamgenoten.”

You may also like
VW Fun Cup: vier dames willen… jongensdroom waarmaken
De eindejaarsvragen: Nygel Verhaeren
De eindejaarsvragen: Mathieu Detry
De eindejaarsvragen: De VW Fun Cup door Gregory Deguelde