Home > #Hoofdnieuws > BRC Condroz: stemmen uit het servicepark

BRC Condroz: stemmen uit het servicepark

In Hoei zijn de crews al vroeg op, met proeven rond de klok van acht uur. Ondertussen is de tweede lus van twee proeven gestart en de titelstrijd wordt er alleen steviger op, met voorlopig Adrien Fernemont die virtueel kampioen is. Autosportwereld.be is uiteraard aanwezig in Hoei… en sprak ondertussen met enkele van de jonge wolven.

Martyn Wydaeghe (corijder Guillaume de Mevius, DG Sport Citroën): “We rijden een mooie rally, jammer van de lekke band gisteren en onze hoge startpositie, waardoor we gisteren in de regen hebben moeten rijden, waar de concurrentie droge baan had. Maar we klagen niet, dit is een spannende wedstrijd, en al zal het moeilijk worden voor het podium, toch denk ik dat we bewijzen in België mee te kunnen spelen voor de zege. Wat volgend jaar zal brengen, is nog onduidelijk, maar we blijven samenwerken en uiteraard willen we verder in WRC2.”

Grégoire Munster (BMA Skoda): “Ik heb wat momentjes gehad en dat vreet aan het vertrouwen, waarbij je telkens weer moet opbouwen en dus ook tijd verliest. Het is een moeilijke rally, met veel verraderlijke situaties, ik leer alvast veel.”

PJ Cracco (BMA Skoda): “Ik heb echt wat foutjes gemaakt gisteren en dan is het vertrouwen weg. Ik probeer dus weer in het ritme te komen.”