Home > #Hoofdnieuws > BRC Condroz: respecteer aub de veiligheidsvoorschriften!

BRC Condroz: respecteer aub de veiligheidsvoorschriften!

Autosport is een feest, of dat zou het toch moeten zijn. Autosportwereld.be was vandaag aanwezig op de shakedown van de Rally van de Condroz, de afsluiter van het Belgian Rally Championship. We stelden zelf vast dat sommige mensen duidelijk niet komen voor de sport, maar voor halve en hele vandalenstreken waarbij ze zichzelf en vooral onze sport in gevaar brengen. En wij waren niet alleen om dat vast te stellen…

We waren dus absoluut niet verbaasd toen één van de topcrews ons, in de loop van de namiddag al, volgend berichtje stuurde: “Joost, kan je mij een plezier doen en proberen om aan de mensen duidelijk te maken wat veiligheid is? Ik geloof mijn ogen niet op de proeven als ik zie waar de mensen staan….. Super Gevaarlijk!

Uiteraard hopen wij over deze editie van de Condroz niet op één of andere vervelende te moeten berichten. Dus mensen ook wij roepen u op: volg de veiligheidsaanbevelingen en breng uzelf of de sport niet in gevaar! En laat ook uw afval niet achter waar het niet hoort, de organisatie heeft op heel wat plaatsen gele vuilniszakken gehangen om uw afval achter te laten!

Nota: de foto is hoe het wel moet uiteraard!