Home > #Hoofdnieuws > Renault Eurocup: Martins en Piastri kruisen nu al de degens

Renault Eurocup: Martins en Piastri kruisen nu al de degens

Oscar Piastri en Victor Martins begonnen vandaag van bij aanvang van de sessies op Yas Marina aan hun titelduel.

(foto: ©renault sport)

Eerst was er een lange collectieve test, waarin Victor Martins (MP Motorsport) de snelste bleek voor  Oscar Piastri (R-Ace). Amaury Cordeel (MP Motorsport) speelde zijn kennis van het circuit uit en tekende voor een tiende plaats. Ugo De Wilde zette de JD Motorsport machine op de dertiende plaats.

Na de middag waren er de twee vrije sessies. Victor Martins voerde in de eerste sessie met Lorenzo Colombo en Matteo Nannini een MP Motorsport trio aan, voor Piastri, vierde.  Amaury Cordeel was weeral in uitstekende doen met een mooie zesde plaats, Ugo De Wilde hernieuwde met de dertiende plaats. In sessie twee bevestigde  Victor Martins nogmaals voor MP Motorsport, al kwam Oscar Piastri nu wel sterk aandringen. Beide kemphanen werden gescheiden door 0,064 seconde! Amaury Cordeel besloot deze donderdag met een elfde plaats. Ugo De Wilde tikte nog maar eens aan als… dertiende.

Morgen vrijdag is er een eerste kwalificatiesessie en wordt de eerste race van het weekend verreden in de avond, onder kunstlicht.