Home > #Hoofdnieuws > Ford Fiesta Cup: een mooie terugblik van Hanne Terium!

Ford Fiesta Cup: een mooie terugblik van Hanne Terium!

Toegegeven, het einde van de Belgische Fiesta Cup was niet fraai, maar dat wil niet zeggen dat de rest van het seizoen niet erg aangenaam om volgen was. We zouden zelf een stuk kunnen neerpennen, maar iemand was ons voor… met name Hanne Terium, de enige Vlaamse dame in de Cup!

Mijn tweede seizoen in de Ford Fiesta sprint cup zit er weer op. Het was een seizoen met ups en net iets meer downs. Ik kan niet wachten om volgend jaar weer sterker aan de start te staan: 6 weekends en 12 races: 6 DNF’s…  Ik ga naar huis als 3e junior. Natuurlijk had er meer ingezeten maar sommige dingen heb je gewoon niet in de hand. That’s racing! Weer veel mensen leren kennen en veel bijgeleerd. Er zijn dit jaar weer veel talenten binnengestroomd in de cup!
Ik wil de organisatie bedanken voor deze super leuke en competitieve cup. Ik ben er wel redelijk van overtuigd dat er in de Benelux bijna nergens harder wordt gestreden dan in de Fiesta cup en de Mx5 cup.
Ook wil ik mijn team EMG motorsport, team Floral en Dekker Racing bedanken voor de hulp, het harde werk en de sfeer. Zonder jullie geen races!! Mijn mede junioren wil ik ook bedanken voor de faire duels. Ik denk dat wij de enige klasse waren die elkaar iedere wedstrijd in leven hebben gelaten. (Buiten race 1 in Zolder toen het al prijs was en ik veel te laat had geremd… Speciale dank aan mijn sponsoren. Bedankt voor jullie steun en vriendschap! Zonder jullie zou het moeilijk zijn.
Nu gaan we allemaal in winterslaap en goed trainen voor volgend seizoen. Ik kan niet wachten om in 2020 terug op de startgrid te staan!

See you all

Hanne”