Home > #Hoofdnieuws > Getest: de MINI Cooper S Clubman

Getest: de MINI Cooper S Clubman

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.26.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” admin_label=”Tekst”]

Sinds jaar en dag is MINI een bekend gezicht in het straatbeeld. Wat ooit begon als een kleine stadswagen, is ondertussen uitgegroeid tot een groot merk, met voor elk wat wils. De MINI Cooper S Clubman vergezelde Autosportwereld.be tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke.

 

 

Enkele jaren nadat MINI de eerste Clubman op de markt losliet, is het nu tijd geworden voor een facelift. De herkenbare dubbele achterdeuren zijn gebleven, maar de wagen is gestroomlijnder dan het vorige model, dat merk je vooral aan de nieuwe spiegelkappen. Dankzij de 192 pk sprint de MINI naar 100 km/h in 6,9 seconden. Op papier verbruikt de wagen 6,1 l/100km.

 

 

De Clubman rijdt zoals we van MINI gewoon zijn. De S staat voor speels, sportief en snel. Alle elementen zijn aanwezig om plezier te garanderen onderweg.

 

 

Het instapmodel van de wagen is beschikbaar vanaf 35.000 euro. Voor een volledig uitgerust Cooper S Clubman betaald je 50.000 euro. Daarvoor krijg je een volledig lederen bekleding, head-up display, Harman/Kardon geluidssysteem, panoramische dak en elektrisch verstelbare voorzetels met zetelverwarming.

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”53530,53531,53532,53533,53534″ posts_number=”5″ db_images_per_row=”5″ db_image_row_spacing=”1px” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”3.26.4″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]