Home > Circuit > Kimi Räikkönen wordt samen met zijn vrouw de ster in een minireeks van 5 advertenties

Kimi Räikkönen wordt samen met zijn vrouw de ster in een minireeks van 5 advertenties

Gisterenavond heeft Alfa Romeo een nieuw en uniek communicatieproject voorgesteld. Voor de lancering van de Giulia en Stelvio modeljaar 2020 later dit jaar, zullen Kimi Räikkönen en zijn vrouw Minttu Räikönen de ster zijn in een minireeks van vijf advertenties. Dit is een innovatief project dat de nieuwe kenmerken van de twee modellen, dankzij de acteertalenten van de twee protagonisten, in de schijnwerper zet. Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi lieten al een tijd geleden zien wat ze waard zijn, in opwindende opnames op het Centro Sperimentale Baloco, waar de voorstelling van de Giulia en Stelvio Alfa Romeo Racing speciale edities werd gefilmd. Het internationale publiek was zeer te spreken over deze geslaagde onderneming, en in deze nieuwe activiteit komt het acteertalent van Kimi opnieuw tot uiting. Deze keer vertolkt ook zijn vrouw een bijrol.

Speciaal koetswerk voor de Italiaanse Grand Prix

Het evenement was ook een goede gelegenheid om het “Alfa Romeo Racing”-team C38 voor te stellen, dat zondag in Monza voor het eerst naar voren zal treden. Het kenmerkt zich door het erg bijzondere koetswerk, dat speciaal voor de Italiaanse Grand Prix is ontworpen door het Alfa Romeo Style Centre, om de buitengewone gestroomlijnde look van de auto van Antonio Giovinazzi en Kimi Räikkönen kracht bij te zetten. Het meest opvallende kenmerk is de Italiaanse vlag op de kleppen, wat de Italiaanse identiteit van Alfa Romeo extra in de verf zet.

Een bijzondere avond op de plaats waar de geschiedenis van Alfa Romeo wordt gekoesterd

Er was geen beter podium denkbaar om deze aankondigingen te maken dan het “La Macchina del Tempo”-museum in Arese, tijdens de drukke week voor de Monza Grand Prix, waarvoor Alfa Romeo een hele reeks events organiseert in Milaan en Monza. Er kwamen vertegenwoordigers van meer dan 120 media uit de hele wereld naartoe, samen met bijzondere genodigden uit de wereld van de Formule 1, zoals de teamleider van het “Alfa Romeo Racing”-team Frédéric Vasseur, rijder Michela Cerruti en Cesare Fiorio. De avond werd afgetrapt door de rijders Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi, die aan acht gelukkige Alfa Romeo-klanten de sleutels van gloednieuwe auto’s overhandigden.

(persbericht)