Home > Rally > BRC > BRC Omloop: Demaerschalk met Ford Fiesta R5 MKII van J-Motorsport

BRC Omloop: Demaerschalk met Ford Fiesta R5 MKII van J-Motorsport

Het hing al even in de lucht, zeker omdat de monteurs van J-Motorsport tijdens de Rally van Duitsland aan de fonkelnieuwe Fiesta aan het werken waren, en vandaag werd het bevestigd. Kevin Demaerschalk en Lara Vanneste zullen in de ConXioN Omloop van Vlaanderen aan de start komen met de nieuwe Ford Fiesta R5 MKII. Een première in het Jobfixers BRC, nadat Eric Camilli in Ieper het parcours opende met de nieuwe evolutie van de Fiesta R5.

De wagen zal in de kleuren van de trouwe partners J-Motorsport, Kroon-Oil, ALD Automotive en Fleetback Staan.
Kevin: “Ik kijk uit naar het rijden met de nieuwe Ford. We hebben de wagen afgelopen weekend al kunnen testen en we gaan vandaag nog verder testen en we nemen wellicht ook deel aan de shakedown.

Na de nieuwe Citroën C3 R5 begin dit jaar, hebben we samen met onze partners beslist om Kevin en Lara de kans te geven met deze Ford Fiesta R5,” vertelt Fred Miclotte, de baas van J-Motorsport. “Het team zal er alles aan doen om Kevin in de best mogelijke omstandigheden aan de start te brengen, zodat hij kan bewijzen hoe competitief hijzelf is en natuurlijk de nieuwe Ford Fiesta MKII.

(persbericht/foto: belgianrallychampionship.be)

You may also like
BRC Condroz- Demaerschalk: het geheim … fouten vermijden
Kevin Demaerschalk en Lara Vanneste met Citroën Belux in BRC