Home > Circuit > In een notendop: ADAC F4 en Porsche Supercup

In een notendop: ADAC F4 en Porsche Supercup

  • ADAC F4– De Fransman Théo Pourchaire en zijn US Racing by Charouz teamgenoot Arthur Leclerc waren de pole winnaars voor de F4 races in het voorprogramma van de Grand Prix op Hockenheim. Kampioenschapsleider Pourchaire was de beste in Q1 met 1:41.380 terwijl de “kleine” Leclerc Q2 naar zijn hand zette met 1:40.940. Dat leverde hem de pole voor de zondagsrace.
  • ADAC F4 – De zege in race 1 van het Hockenheim F4 weekend ging naar Dennis Hauger voor poleman Théo Pourchaire en Gianluca Petecof
  • Porsche Supercup – De pole voor de Porsche Supercup van zondag ging naar de Nederlander Larry Ten Voorde, hij was eerder al de snelste in de vrije training. Met 1:41.245 zette hij dadelijk van bij het begin van de sessie een tijd die niemand meer kon onderbieden. Voor Ten Voorde is het de eerste pole in de Supercup. Hij wordt op de eerste rij vergezeld van Dylan Perreira (1:41.258). Kampioenschapsleider, de Porsche Junior Julian Andlauer, zette de Lechner Racing machine op een zesde startplaats. De race is er morgen, zondag.

(foto: W.Bouchez)