Home > #Hoofdnieuws > Total Spa 24: drie vragen aan Niels Lagrange

Total Spa 24: drie vragen aan Niels Lagrange

Niels Lagrange en Anthony Lambert finishten achtste in race 1 van de Lamborghini Super Trofeo. Hun #30 Leipert Huracan zakte terug van de zesde startplaats na een race-incident met de leider Postiglione. Het duo zag daardoor hun podiumkans wegebben. Middleton bracht uiteindelijk de #32 als eerste over de meet. Zaterdag om 11u55 start Lagrange vijfde op de grid. Wij spraken hem in Spa.

Hoe verliep je kwalificatie?

“De kwalificatie kon beter. Ik had geen enkele vrije ronde en kon dus niet voluit gaan. Morgen vertrek ik als vijfde en kan ik bij de start onmiddellijk proberen om enkele plaatsen goed te maken. We zien dan wel wat ervan komt.”

Gaan jullie morgen voor winst?

“We gaan toch altijd zeker voor een podium. De Italianen rijden heel hard, al het hele seizoen lang is het een echte uitdaging om hen bij te houden. Het ritme zit wel goed, we blijven dus zeker proberen om vooraan mee te strijden.”

Wat zijn de plannen voor volgend jaar?

“Volgend jaar zou ik het wel zien zitten om Blancpain te rijden. Na drie jaar Super Trofeo wordt het misschien tijd voor een nieuwe uitdaging, en Blancpain lijkt me wel geschikt!”

Foto’s © Jens Mommens

You may also like
Circuit: Super Trofeo Europa begint op circuit van Misano
E-circuit: Leipert Motorsport start met een eSports team
Circuit: kalender Lamborghini Super Trofeo overhoopgehaald
Spa 24: David en Goliath in 2003