Home > #Hoofdnieuws > Spa 24: op naar een zonnige editie!

Spa 24: op naar een zonnige editie!

Het is nog enkele nachten slapen en dan richten heel autosportminnend België en omstreken zich weer op de schitterende omloop van Spa-Francorchamps voor uiteraard de Total 24 Hours of Spa. Wij volgen de wedstrijd op de voet en zijn dinsdag al ter plaatse. U hoeft dus niet te missen van de wat de grootste GT-race ter wereld is.

En beginnen doen we met goed nieuws, want als we hier de link van het KMI aanklikken, dan zien we nu dat het heel de editie droog en zonnig zal worden! Zonder ongelukken wordt kamperen dus een plezier. Hou wel rekening met de aanbevelingen rond vuur op de campings, want de dennenbossen rond het circuit zijn droog. U kan hier de timing van de hele week vinden, maar maak gerust voldoende tijd vrij, want zelfs op dinsdag is er al actie op de piste, met de test voor de ‘bronzen’ rijders van de Total 24 Hours of Spa en de vrije oefenritten voor de Franse GT4. Woensdag is er na de testen van de Formula Renault Eurocup, uiteraard de parade naar het centrum van de waterstad Spa! Op het programma staan naast de Total 24 Hours of Spa, ook de Formula Renault Eurocup, met onder meer Ugo De Wilde, het Franse kampioenschap GT4 (met Stéphane Lémeret als leider), de Porsche GT2 RS Clubsport en de Lamborghini Supertrofeo; met het duo Niels Lagrange-Anthony Lambert.

De deelnemerslijst, met nog enkele ‘TBC’ vindt u dan weer hier. Tot slot is er ook dit jaar weer een meer dan aantrekkelijk aanbod aan andere activiteiten dan het racen zelf en dat leest u hier nog eens na. En bent u er nog nooit geweest, dan vindt u dat op deze link.

http://www.autosportwereld.be/2019/07/15/spa-24-wat-u-allemaal-moet-weten/