Home > #Hoofdnieuws > Heerlijk eten in het hart van het circuit: de Table d’Édouard

Heerlijk eten in het hart van het circuit: de Table d’Édouard

In het hart van het circuit van Francorchamps, in de Pit, hebben Fabian Mossay, meester chef en zijn echtgenote Margaux een nieuwe mogelijkheid gecreëerd om gastronomisch te tafelen en dat op bijzonder hoog niveau: de Table d’Édouard.

In de filosofie van de gezonde keuken schept Fabian gerechten die tot een goede gezondheid bijdragen. Hij biedt een ruime keuze aan kleuren en smaken, die nauwkeurig gekozen zijn en nodigt de tafelgasten uit om een gastronomische reis aan tafel te maken. De Table d’Édouard geniet van een atypisch kader, ontworpen door Margaux, in een uitzonderlijke omgeving, waar ieder decoratie-element met de grootste zorg gekozen is. De ruimte is moduleerbaar en biedt aan maximaal 12 mensen plaats.

De Table d’Édouard laat Fabian Mossay toe om in een nieuw kader zijn talent en creativiteit te ontplooien: “De Table d’Édouard is geen restaurant zoals de andere. Er zijn geen vastomlijnde menukaarten, maar ik stel de gasten een menu voor in functie van de seizoenen en mijn inspiratie. Ik heb daarbij respect voor de producten, de smaken, voedingselementen, vitamines…. Ik verkies ervoor om geen hoge temperaturen te gebruiken waardoor de producten hun rijkdom behouden”, aldus Fabian Mossay, meesterchef van de Table d’Édouard.

Goed en lekker rijmen ook met mooi en daarom kiest Fabian ook ieder element om de borden met smaak aan te kleden, op een manier die niemand onbewogen laat. Na de maaltijd van de Table d’Édouard, bent u voldaan, doch met een lichte maag. De Table d’Édouard geniet van de meest strategische plek in de Pit, met een onovertrefbaar zicht op het circuit, zonder evenwel te verdwijnen aan het zicht van de bezoekers van de brasserie, want de tafels staan over het buffet van die brasserie. Het driegangenmenu komt neer op 75 euro per persoon en het viergangenmenu op 90 euro per persoon (uitgezonderd dranken).