Home > Circuit > Superprix Zolder: overzicht van zondagochtend

Superprix Zolder: overzicht van zondagochtend

Ook vandaag is het opnieuw een drukke dag op het circuit Zolder tijdens het Superprix-weekend. Naast het Belcar zijn er ook een pak andere wedstrijden. Een overzicht:

  • Supercar Challenge – In de tweede race van de Supercar Challenge toonde Bob Bau van TrenCar Racing zich de sterkste met zijn KTM X-Bow. Hij eindigde voor het duo Nabuurs-van Riet. De BMW E90 van het duo Van den Berg finishte als derde. Merken we nog op dat de Peugeot RCZ Cup van Voet-van den Broeck derde eindigde in de S-klasse.  Voor het Belgische duo de Kimpe-Huisman verliep de wedstrijd vandaag minder goed. Zij werden laatste. Ook Nicolas Delerence beleefde niet zijn beste dag. Hij haalde de finish niet met zijn Peugeot 308 CUP.

 

  • Mazda MX-5 Cup – Dirk Warmerdam (Kolenaar Mazda) heeft de tweede wedstrijd van de Mazda MX-5 Cup gewonnen. Op plaats twee vinden we András Király terug. Marcel Dekker kwam als derde over de lijn.

 

  • GT & Prototype Challenge – Deldiche Racing heeft dankzij het duo de Cock-Joosen de tweede wedstrijd van de GT & Prototype Challenge gewonnen. Ze eindigden met de Norma M20 FC voor de Ligier LMP3 van Laurents Hörr. Ook plaats drie ging naar Deldiche na een knappe prestatie van het duo Boonen-Piessens. In de GT-klasse was Bob Herber de sterkste. De Belgen Jansen, de Wilde en Sluys eindigden op plaats twee tot en met vier.
You may also like
Superprix Zolder: reacties uit de pitlane
Zolder Superprix: galerij op zondag