Home > Circuit > In een notendop GT4 en GT Sports Club

In een notendop GT4 en GT Sports Club

• In Paul Ricard behaalde MDM Motorsport met Knap/Udell (BMW) de dubbel tijdens het Europese GT4-kampioenschap. Zij haalden het voor McKay/Lessennes (McLaren), waardoor onze landgenoot Lessennes aan kop van het GT4-kampioenschap blijft. Voor de andere Belgen was er minder succes weggelegd, met een 13de stek voor Stéphane Lemeret in de SRT Mercedes-AMG GT4, één plek beter dan Jamie Vandenbalck (Street Art Aston), die zaterdag nog vierde werd. Behets/Vannerum werden vierde in de AM-klasse. Dumarey/Glorieux finishten niet.
  • Luigi Lucchini, in een BMS Scuderia Italia Ferrari en Murod Sultanov in een Kessel Ferrari wonnen in Paul Ricard de races van de Blancpain GT Sports Club. Louis-Philippe Soenen behaalde een zege en een tweede plaats in zijn klasse.