Home > Circuit > WTCR: Girolami en Ma verdelen de prijzen op Slovakiaring

WTCR: Girolami en Ma verdelen de prijzen op Slovakiaring

Op zondagochtend schitterde Frédéric Vervisch nog in de WTCR race op de Slovakiaring. Maar in de namiddagraces deden Nestor Girolami en Ma Qinghua de beste zaken.

In race 2 ging Néstor Girolami al in ronde twee de poleman Rob Huff voor. De Honda van zijn ALL-INKL.COM Münnich Motorsport teamgenoot Esteban Guerrieri volgde al snel en het Argentijnse duo reed regelrecht naar een dubbelzege. Kevin Ceccon op de Team Mulsanne Alfa Romeo Giulietta Veloce TCR, vervolledigde het podium.

In race 3 was het dan weer de Chinees Ma Qinghua die met de Alfa Romeo Giulietta Veloce TCR zijn eerste zege haalde in het WTCR. Hij weerstond de druk die Norbert Michelisz met de BRC Hyundai N Squadra Corse machine zette. De Hongaar werd tweede terwijl de teamgenoot van Ma, Kevin Ceccon, voor Team Mulsanne hun vierde podium van het weekend pakte.

Weinig geluk voor onze landgenoot Vervisch die met een opgave en een 21ste plaats met de Audi RS3 LMS van Comtoyou racing nooit meer in de buurt kwam van zijn succes van deze ochtend.

Nestor Girolami doet de beste zaken van het weekend want hij blijft met 125 punten aan de leiding van de tussenstand in het kampioenschap, voor zijn teamgenoot Esteban Guerrieri (123) en Norbert Michelisz (102). Frédéric Vervisch staat 8ste met 72 punten. Van 17 tot 19 mei is het WTCR te gast op het circuit van Zandvoort in Nederland.

(foto: fiawtcr.com)

LEES OOK:

http://www.autosportwereld.be/2019/05/12/wtcr-vervisch-wint-op-slovakiaring/

You may also like
WTCR Portugal: zeges voor Ehrlacher en Tassi
In een notendop: GT World en FIA WTCR
In een notendop: WTCR, DTM en ADAC GT
WTCR: zeges voor Azcona en Monteiro in Vila Real