Home > Industrie > Jeep Gladiator maakt Europees debuut tijdens Camp Jeep 2019

Jeep Gladiator maakt Europees debuut tijdens Camp Jeep 2019

Camp Jeep 2019 is het belangrijkste evenement van de Jeep Owners Group (JOG) en vindt plaats van 12 tot 14 juli in het Italiaanse San Martino di Castrozza. Daar zal de nieuwe Jeep Gladiator zijn Europees debuut maken. Deze meest terreinvaardige pick-up op de 4×4-markt zal vanaf 2020 te koop zijn binnen de Europese markt.

Jeep heeft zopas de locatie bekendgemaakt van Camp Jeep 2019, het belangrijkste evenement van het jaar voor eigenaars en liefhebbers van het merk. Deze unieke plaats in de Dolomieten zal de fans van het merk en de leden van de Jeep Owners Club uit heel Europa verwelkomen. Ook zal ze het perfecte kader zijn om, als Europese primeur, de nieuwe Jeep Gladiator te ontdekken, de meest terreinvaardige pick-up. De deelnemers aan Camp Jeep 2019 mogen zich dus verwachten aan drie dagen vol avontuur. Ze zullen het hele Jeep-gamma kunnen uittesten en hun eigen voertuig op de proef kunnen stellen, dankzij diverse 4×4-parcours waarop ze hun technische capaciteiten kunnen tonen. Ze kunnen ook deelnemen aan tal van recreatieve activiteiten, waaronder live concerten en specifieke kinderanimatie.

Jeep Wrangler Rubicon 1941

Naast de nieuwe Jeep Gladiator zullen de deelnemers er ook de nieuwe speciale serie ontdekken van de Jeep Wrangler Rubicon 1941, bedacht door Mopar, het FCA-merk voor naverkoop-producten en -diensten voor alle merken van de Groep. Dit model, onthuld op het Salon van Genève in maart, mag op de openbare weg en is uitgerust met speciale Jeep Performance-onderdelen. : een kit om de ophanging met 2″ te verhogen, “rock rails”, zwarte drempelbeschermers, een zwarte tankdop, weerbestendige vloermatten en een “1941”-sticker maken allemaal deel uit van de specifieke configuratie van dit model. Het voertuig is ook uitgerust met diverse Mopar®-accessoires, ontworpen voor Jeep®. Die zijn gekozen uit het ruim 200 accessoires tellende assortiment van personaliseringsopties voor de Jeep Wrangler. Ze omvatten een radiatorrooster in Matt Black, speciale spatlappen, offroadlichten en zijspiegelkapjes, die allemaal contrasteren met de gele Hella Yella-lak. Deze accessoires bieden het beste op het vlak van functionaliteit, veiligheid, stijl en prestaties. Ze zijn immers van de hand van dezelfde teams die het oorspronkelijke voertuig ontwierpen.

Praktische informatie over Camp Jeep 2019 zal later worden meegedeeld op de websites van Jeep op de verschillende (Europese) EMEA-markten.

(persbericht)

You may also like
Viering van 80 jaar Jeep met de nieuwe Compass en zijn 4xe-versies.