Home > #Hoofdnieuws > TCR Europe: Gilles Magnus enige vertegenwoordiger van RNT

TCR Europe: Gilles Magnus enige vertegenwoordiger van RNT

Denis Dupont zal geen vierde seizoen in de kleuren van het RACB National Team afwerken. Het budget dat door de partners van de Brabander werd gezocht om in de best mogelijk omstandigheden aan de start te komen werd niet gevonden. Alle steun van het RACB National Team gaat nu richting Gilles Magnus, de recente laureaat van het RNT Stuurwiel.

Op tien dagen voor de start van het TCR Europe seizoen op de Hungaroring (27-28 april) moesten de verantwoordelijken van het RACB National Team een moeilijke knoop doorhakken.
Jammer genoeg kunnen we Denis Dupont niet laten rijden in dit hoogstaande kampioenschap”, stelt Geoffroy Theunis, manager van het RNT. “Het RNT brengt een deel van het budget aan, maar om deze onderneming tot een goed einde te brengen – de Europese titel veroveren – is het ook noodzakelijk om andere financiële partners te vinden. Jammer genoeg zijn die niet talrijk genoeg om Denis Dupont in de best mogelijke context in te schrijven op een Audi RS 3 LMS van Comtoyou Racing. Uiteraard vinden we dat een spijtige situatie, maar we kunnen dit kampioenschap niet starten zonder de nodige waarborgen dat we dit programma goed kunnen afwerken. Vanaf nu zullen onze inspanningen zich toespitsen op Gilles Magnus, die eind volgende week in Hongarije aan zijn seizoen begint. We willen Denis bedanken voor de vruchtbare samenwerking van de afgelopen drie jaar. We hopen van ganser harte dat hij zijn talent zo snel mogelijk opnieuw op het hoogste niveau kan laten spreken.

(racb)

You may also like
In een notendop: (W)TCR
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
TCR Europe: met start in Spa!
WRT toont zijn selecties voor jubileumjaar