Home > Rally > BRC > BRC: reacties na de TAC Rally

BRC: reacties na de TAC Rally

Na afloop van de TAC Rally gaven de toppers uitleg over hun prestaties.

Kris Princen: “Het is leuk om hier een tweede keer op rij te winnen, ditmaal met een andere wagen. Dat vergde wat meer afstelwerk vooraf, maar dat zie ik als een uitdaging. We zijn niet echt in de problemen gekomen deze wedstrijd. Toch konden we het tempo niet laten zakken. Achter ons was er een hevige strijd voor het podium en dat beïnvloedde ons ook. Over het algemeen ga ik met een zeer tevreden gevoel naar huis.”

Sébastien Bedoret: “Dit resultaat komt totaal onverwacht, zeker omdat dit nog maar onze tweede deelname is. We gaan natuurlijk altijd voor het hoogst mogelijke en daar plukken we nu de vruchten van. Nu moeten we de laatste stap zetten. Nog één trede te gaan.”

Adrian Fernémont: “Ik wilde in de laatste lus echt nog voor het podium gaan. Met volle kracht zette ik de aanval in op Verschueren en dat resulteerde in de twee snelste tijden op die proeven. Tielt heeft me aangenaam verrast, het is een uitdagend en mooi parcours. Hier ben ik wel door Bedoret verslagen, maar dat motiveert me. Ik ben klaar om revanche te nemen in de Wallonie!”

Vincent Verschueren: “Vandaag was dit het maximaal haalbare resultaat. Fernémont ging erg hard in de laatste twee KP’s en daar konden we weinig tegenin brengen. Het gevoel zat wel goed, daar kunnen we ons aan optrekken.”

Ghislain de Mévius: “Op zich is dit een goed resultaat voor ons. Eigenlijk zit ik een categorie apart. Vooraan gaat het net te snel en achter mij is er dan weer een gat. In de volgende wedstrijden moet ik proberen de aansluiting te maken met de top. Vandaag was dat niet mogelijk doordat we wat problemen hadden en in het algemeen was de wagen niet performant genoeg voor een topprestatie.”

Patrick Snijers: “Gedurende de dag ging het beter nadat de rally voor ons slecht begon. Ik moet gewoon een klik in mijn hoofd durven maken om echt alles uit de wagen te halen. Nu twijfel ik nog veel. We zullen zien wat de Wallonie brengt.”

 

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
BRC South Belgian: met mooi deelnemersveld
BRC 2023: Benoit Verlinde en Anton Dupan een stapje hogerop
BRC Masters Cup en 2WD Trophy : ook zij gingen van start in de Haspengouw