Home > Rally > BRC > Spa Rally: klassementsrit tot in hartje Spa

Spa Rally: klassementsrit tot in hartje Spa

De organisatoren van de Herock Spa Rally lieten het al weten: tijdens de editie 2019 draait het vooral rond authenticiteit. Bij gebrek aan de Clémentine, voortaan verboden terrein, hebben ze een krachttoer verwezenlijkt door een klassementsrit… in het hartje van Spa te laten eindigen, in het Parc de Sept Heures!

De chronorit van Spa, 11,31 km lang, start ter hoogte van Polleur, gaat dwars het Bois des Gattes en loopt langs enkele spektakelpunten waar het publiek zal van smullen, zoals de haarspeldbochten van Tiège, vlak bij de E25, van Arbespine en van Balmorol, om uiteindelijk te finishen in het Parc de Sept Heures, vlakbij ‘Annette et Lubin’.

Dit wordt ongetwijfeld een succesnummer, dat op zondag 17 maart drie keer zal worden afgewerkt, om 10u09, 13u32 en 16u55. Na een hergroepering rijden de wagens dan over het podium op de Place du Monument, waar het publiek ook terecht kan voor ticketverkoop, programma’s en merchandising, en niet te vergeten een open bar, als beste bewijs dat het hart van de Ardense stad opnieuw een strategisch punt in de Herock Spa Rally wordt!

(foto: ville de Spa)

You may also like
BRC Spa: dag twee door de lens van Lorenz
Criterium Spa: enkele foto’s van de eerste proef
BRC: Spa Rally gaat door op 12 en 13 december
BRC Spa Rally: Het wordt een spectaculaire strijd tussen de regularity-specialisten !