Home > #Hoofdnieuws > WRC Monte-Carlo: de tenoren blikken vooruit

WRC Monte-Carlo: de tenoren blikken vooruit

De tenoren van het WRC 2019 blikken nog even vooruit op de komende editie van de Monte-Carlo, de opener van het seizoen. Donderdagavond zullen de woorden echter in daden omgezet moeten worden:

Ott Tänak: “We hebben een goede sfeer in het team. Het afgelopen seizoen hebben we veel progressie gemaakt en dat belooft voor de toekomst. Dit seizoen ben ik ook meer relax omdat het mijn tweede seizoen met de wagen is, maar ook met dezelfde mensen en binnen hetzelfde team. Ik mik dan ook op de titel, waarbij we iedere wedstrijd met een open geest tegemoet gaan.”

Elfyn Evans: “Ik heb een ontgoochelend jaar achter de rug en dan vooral de eerste helft van het seizoen. Ik kijk echter positief naar 2019, waarbij ik wil rijden voor podiumplaatsen en zeges. Ik heb geen druk, neen in tegendeel, ik wil er weer bij zijn. Het team wil winnen en ik voel me goed bij hen.”

Esapekka Lappi: “Het wordt nog niet mijn jaar. Ik moet nog aan ervaring winnen op sommige parcours en veel leren van Sébastien Ogier. Ik ben benieuwd naar zijn strategie en hoe hij zo’n weekend aanpakt.”

Krs Meeke: “Gezien mijn verleden, is dit de mooiste kans uit mijn carrière. Voor het eerst in mijn leven kom ik in het juiste team in WRC op het juiste moment.

http://www.autosportwereld.be/2019/01/19/wrc-autosportwereld-be-sprak-met-thierry-neuville/