Home > Rally > Divers > Africa Race: Strugo en Borsotti halen de zege binnen

Africa Race: Strugo en Borsotti halen de zege binnen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

De Africa Eco Race kende vandaag zijn slot. De laatste rit was voor Jean Noel en Rabha Julien. De eindzege is voor het Franse duo Jean-Pierre Strugo en Francois Borsotto, eveneens in een Optimus buggy.

Bij de eindstand bij de vrachtwagens is er een MAN dubbel, met de Portugese Elisabete Jacinto, Jose Marques en Marco Cochinho voor de Belgische MAN van Noel Essers, Marc Lauwers en Johan Cooninx. Het Belgische trio eindigde uiteindelijk op de zevende plaats van het algemene klassement.

De andere Belgen, Igor Bouwens, Tom De Leeuw en Ulrich Boerboom plaatsten de Art of Speed Iveco op een negentiende plaats algemeen en een vijfde stek bij de vrachtwagens.

Daarmee wordt een voor de Belgen zeer geslaagde editie 2019 afgesloten.

(foto: Africarace.com)

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.105″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” fullwidth=”off” db_image_max_width_tablet=”51″ db_image_max_height_tablet=”501″ db_image_row_spacing_tablet=”51″ db_image_object_fit=”initial” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” db_image_center_titles=”left” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ gallery_ids=”32016,32017,32018″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

zie ook:

http://www.autosportwereld.be/2019/01/13/africa-race-de-sportiefste-zijn-de-belgen/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Africa Eco Race 2020 in de steigers
Africa Race: de sportiefste zijn de Belgen
Africa Race: voorlaatste etappe voor Julien duo
Africa Race: op naar Senegal