Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsround-up: Hanne Terium

De eindejaarsround-up: Hanne Terium

Hanne Terium kende geen makkelijk seizoen, maar de pittige jongedame beet door en sloeg terug in Assen tijdens de finale van de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium. Hopelijk zien we haar volgend seizoen weer terug in een racewagen!

Wat was jouw moment van 2018?

“In 2018 heb ik heel veel nieuwe mensen leren kennen, op en naast de baan. Sommigen daarvan zijn veel voor me beginnen betekenen. Mijn moment van 2018 is toch het besef hoeveel ik aan mijn vrienden heb en dat ze er altijd voor me stonden, ook al was het niet altijd makkelijk. Mijn racemoment van het seizoen was de laatste wedstrijd in Assen waar ik eindelijk werd beloond voor de tegenslag die ik afgelopen seizoen heb gehad. Ik heb teruggevochten en ben er blijven in geloven!”

Wat was het autosportmoment van 2018?

“Voor mij is dat ieder jaar de 24 uur van zolder. Het is niet de grootste wedstrijd die er bestaat, maar de aparte sfeer in de paddock, met veel mensen die je kent, dat zorgt ervoor dat deze race bovenaan mijn lijstje staat, al reed ik zelf niet mee dit seizoen.”

Wat zijn de plannen voor komend seizoen?

“Het is vrij zeker dat ik volgend seizoen terug Ford Fiesta Sprint Cup ga rijden. Het is een heel leuk kampioenschap met toffe mensen en waar je om te leren, helemaal op je plek zit!”

You may also like
FFSC BE: wie van de drie?
FFSC: Maxim De Witte debuteert tijdens Finale Races
FFSC Belgium: Geen makkelijke opdracht in Zandvoort voor Bert Longin en FordStore Feyaerts.
FFSC: FordStore Feyaerts wil scoren vanaf eerste meeting