Home > #Hoofdnieuws > Dubbel feest voor Skoda

Dubbel feest voor Skoda

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Op dinsdag 27 november kon Skoda dubbel feestvieren. Niet alleen werd de nieuwe infrastructuur van Skoda Motorsport in Mlada Boleslav officieel geopend, in de avond werd ook de nieuwe Skoda Fabia R5 voorgesteld op de jaarlijkse conferentie.

Voor de verzamelde pers stelde Skoda in Praag de nieuwe Fabia R5 voor. Tussen de genodigden ook “coach” Freddy Loix en zijn discipelen Sebastien Bedoret en Thomas Walbrecq, en Kris Princen, die België kwam vertegenwoordigen als “kampioen op een Skoda” in 2018.  Het waren vooral de kleine details die het verschil maakten tussen de vorige versie en deze nieuwe Fabia R5.

Wat ronder aan de voorkant, de luchthapper bovenaan. Het interieur werd behouden, misschien op uitzondering van de middenconsole“, merkt Thomas Walbrecq, de co van Bedoret op.

Ondertussen werd door Skoda Motorsport wel het afscheid van Pontus Tidemand bekend gemaakt en de komst van Kalle Rovanpera als titelpretendent voor WRC2 in 2019.

(foto: W.Bouchez)

 

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.105″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” gallery_ids=”30143,30145,30144,30123″ fullwidth=”off” db_image_max_width_tablet=”51″ db_image_max_height_tablet=”501″ db_image_row_spacing_tablet=”51″ db_image_object_fit=”initial” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” db_image_center_titles=”left” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC 2023: Jos Verstappen en Renaud Jamoul met Skoda
Arctic rally: plezier op ijs en sneeuw, met onder meer ex-F1-winnaar Heikki Kovalainen
Industrie: SKODA lijdt onder de coronacrisis, dat tonen de cijfers van het eerste kwartaal aan
Wat doet Sébastien Bedoret in corona-tijden?