Home > #Hoofdnieuws > Ford Fiesta Sprint Cup huldigt kampioenen

Ford Fiesta Sprint Cup huldigt kampioenen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

In de gebouwen van FordStore Feyaerts in Aarschot huldigde de Ford Fiesta Sprint Cup vrijdagavond de kampioenen van het eerste seizoen. Niet toevallig daar, want dat team werd kampioen in het Ford Dealer – Team Championship.

Naast FordStore Feyaerts werden ook Kenny Herremans en juniorkampioen Ayrton Redant in de bloemetjes gezet.

“Het was een zeer speciaal jaar met erg veel emoties”, vertelt Herremans, winnaar van de algemene titel, aan deze site. “De droom was gewoon om deel te nemen, maar na twee races was mijn budget op. Ik moest telkens net voor een weekend beslissen of ik kon deelnemen of niet en dankzij de steun van mijn vrouw en de fantastische mensen van Ford Van den Bossche besloot ik om door te zetten. In Zandvoort behaalde ik mijn eerste podium zonder nieuwe banden om kosten te besparen. Toen wist ik dat niet volgend jaar, maar dit jaar belangrijk was. Kampioen worden is dan ook ongelooflijk. Volgend jaar wil ik er graag opnieuw bij zijn!”

Stienes Longin miste dit jaar enkele wedstrijden en meldde aan Autosportwereld.be dat hij volgend jaar wellicht vol voor de titel zal gaan in een nieuw seizoen in de Ford Fiesta Sprint Cup.

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.105″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”29983,29978,29982″ fullwidth=”on” db_image_max_width_tablet=”51″ db_image_max_height_tablet=”501″ db_image_row_spacing_tablet=”51″ db_image_object_fit=”initial” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” db_image_center_titles=”left” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Foto’s en quotes © Joël Vanderzijpen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Ford Fiesta Sprint Cup: Benelux erkenning voor Belgisch-Nederlandse Ford Fiesta Sprint Cup in 2023
Fiesta Sprint Cup: KNAF en VRM organiseren contactdag op Circuit Zandvoort
Fiesta Sprint cup: Race Winning Brands wordt exclusief motorenleverancier
Ford Fiesta Sprint Cup Assen: Alan Czyz, een ster uit het Oosten