Home > Circuit > In een notendop: MRF – Defourny en Lagrange in Supertrofeo

In een notendop: MRF – Defourny en Lagrange in Supertrofeo

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/11/IMG_0537.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

  • Onze landgenoot Max Defourny kende een goed openingsweekend in de MRF Challenge, een eenzittercompetitie in India. Defourny haalde een zege, een tweede en een derde plaats in de Formule 2000 races dit weekend. Dat betekent dat Defourny na het eerste raceweekend en drie verreden races op de voorlopige leidersplaats van de tussenstand staat. Onze andere landgenoot Michelangelo Amendola staat op een gedeelde zesde plaats in de tussenstand. De volgende race is in Bahrein, op 6 december.
  • Niels Lagrange is na een tijdstraf van 20 seconden derde geworden in de tweede race van wereldfinale van de Lamborghini Super Trofeo in Vallelunga. De Limburger sluit zo een sterke week af met diverse podia en een zege.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
MRF: Chadwick kampioen, Defourny tweede
MRF: Chadwick neemt de kop over!
MRF: Defourny als leider naar slotweekend
MRF: Defourny behoudt leiding