Home > #Hoofdnieuws > Steun Autosportwereld.be!

Steun Autosportwereld.be!

Het autosportseizoen loopt langzaam naar zijn einde toe en het is een lang en intensief seizoen geweest dat mogelijk voor ons Belgen nog op een fenomenale climax kan eindigen. Het weekend van 17 en 18 november zijn alle ogen immers op Australië en het WK Rally gericht. Het spreekt voor zich dat wij u meer dan ooit op de hoogte zullen houden. Verder is het nog uitkijken naar de afloop van de F1, het Belgian Rally Championship met de Condroz. We blijven uiteraard ook het FIA WEC en de Formula E op de voet volgen. Maar evengoed zal Autosportwereld.be aanwezig zijn op de Rally van Zuid-Limburg en de rallysprint van Kortrijk, meer dan gesmaakte afsluiters van onze regionale autosport. Na anderhalf seizoen Autosportwereld.be hebben we al het een en ander verwezenlijkt, maar wij zijn nog niet tevreden, wij willen, en dat speciaal voor u, de lezer nog meer en nog beter!

Het in de ‘virtuele lucht’ houden van deze website, de enige echt volledige autosportwebsite van onze contreien, want wij volgen alles van VAS tot WRC en F1, vraagt middelen, menselijke, maar ook financiële middelen. Wij hebben al meer dan eens een beroep gedaan op een bijdrage van, u, lezer en gaan dat blijven doen. Immers, in tegenstelling tot onze papieren collega’s ontvangen wij geen eurocent via de verkoop, logisch, en wensen wij de site zeker niet betalend te maken.

Bovendien, en dat is een zeer jammere vaststelling blijkt een papieren medium met een zeer beperkte oplage in België nog steeds meer gesmaakt te worden door de marketingboys en girls dan een goed draaiende website, een absolute contradictie in een tijdperk waar alles virtueel gaat. Wij hopen echt dat de betrokken hun kost per contact niet uitrekenen, want dat zou wel eens tot maagzuur kunnen leiden.

Daarom, omdat wij ook volgend seizoen weer vol uw passie kunnen blijven volgen:

KLIK HIER