Home > Circuit > VW Fun Cup: Steve Claeys en DDS Racing in de kijker

VW Fun Cup: Steve Claeys en DDS Racing in de kijker

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

DDS Racing, het team van West-Vlaming Daan Deschepper zet voor de komende seizoensafsluiter van het Europees VW Fun Cup kampioenschap op Circuit Zolder niet minder dan 4 EVO3 wagens in.

Nieuwigheid dit seizoen is het inzetten van de #326 bi-place wagen. Deze wagen zal echter zonder passagiers rijden in het mono-kampioenschap met een vierkoppige bezetting. Nicolas Tavernier – Bjorn Marit – Steve Claeys en kersverse Creventic 24H series GT4 kampioen, Jimmy De Breucker delen de wagen.

Ik ben zeer blij om weer van de partij te zijn voor de wedstrijd op het Circuit Zolder. In 2017 reed ik deze ook, maar dan op de #331 Evo2 van SGRT en dit is me echt goed bevallen, dus deze wedstrijd stond met stip aangeduid in mijn agenda.
Steve Claeys zal deze wedstrijd net zoals tijdens de seizoen opener op het circuit van Spa-Francorchamps, de begeleiding van zijn neef Bjorn Marit op zich nemen. “Bjorn heeft veel ervaring in de karting en wou ook in de autosport stappen. Nu dat ik zelf daarin actief ben, was dit het ideale moment voor hem om erin te stappen. Laten we hopen dat de wedstrijd in droge omstandigheden zal doorgaan want vorige keer kregen we acht uren regen over ons en als eerste ervaring was dit niet ideaal. Maar wat er ook uit de hemel komt, het is wat het is en het is voor iedereen hetzelfde. We gaan er alleszins het beste van maken want onze grootste ambitie is, genieten en ons goed amuseren.

De bezetting van de drie andere wagens wordt Smets – Valons – Geubels ( #11) en Desmet – Derijcke (#132) terwijl de #372 bi-place, winnaar van de wedstrijd te Mettet, wederom vader en zoon Debersaques samen met Demunter aan boord heeft.

(medegedeeld)

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/10/001.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
25 Hours Fun Cup: door de lens van Roel Ramaekers
VW Fun Cup: Belgium Back On Track
E-circuit: een spectaculair format voor de VW e-Fun Cup
VW Fun Cup: de VW Fun Cup powered by Hankook ziet mogelijkheden vanaf 8 juni