Home > Circuit > SRO: wijzigingen in kalenders sprint en uithouding GT3, met terugkeer Zandvoort

SRO: wijzigingen in kalenders sprint en uithouding GT3, met terugkeer Zandvoort

De autosportgroep SRO heeft enkele wijzigingen bekend gemaakt wat betreft de kalenders 2019. De voornaamste verschuiving is het verdwijnen van de Red Bull Ring, ten voordele van Zandvoort in de Blancpain GT3 Sprint Cup.

Zandvoort komt dus weer op de kalender van de Blancpain GT3 en ook de Europese GT4, wat uiteraard belangrijk is voor de vele Nederlandse deelnemers. Zolder is verdwenen van de kalender, maar dat wisten we al langer.

Barcelona en de Nürburgring wisselen dan weer van kampioenschap, zo krijgt Barcelona de finale van de uithouding en gaat de Sprint Cup naar de Nürburgring, wat oorspronkelijk anders op de kalender stond.

Aangepaste kalenders hier

You may also like
WEK Zandvoort: winst voor JR Motorsport in Final 4
GT World Zandvoort: Weerts en Vanthoor verliezen zege na straf
GT World Zandvoort: Van der Linde wint in de WRT Audi
GT World Zandvoort: Emil Frey Racing tweemaal het snelst in kwalificatie