Home > Circuit > Supercar Challenge: Belgen doen goede zaak

Supercar Challenge: Belgen doen goede zaak

In Assen staan dit weekend de finales van de Supercar Challenge op de agenda, naast de laatste wedstrijden van de Belgische Ford Fiesta Cup. Vandaag stonden de eerste races van het weekend werden vandaag afgewerkt.

In de wedstrijden voor de GT-wagens was de zege voor het Nederlandse-Belgische duo Bas Schouten-Ward Sluys. Zij haalden het in hun JR Motorsport M4 Silhouette, voor Bob Herber (Porsche 991) en Verhagen-Meijer (JR BMW M4). Door hun zege rukken Schouten-Sluys op naar de tweede plaats in het kampioenschap, achter Verhagen-Meijer. Morgen valt de beslissing in het kampioenschap.

 

You may also like
Best of 2022: door de lens van Roel Ramaekers
Supercar Challenge Hockenheim: Team RaceArt pakt zwaarbevochten podium in Hockenheim
Supercar Challenge 2020: John De Wilde verdedigt zijn titel
BEC: drukke tijden voor Ward Sluys