Home > Circuit > In een notendop: GT Open en VLN

In een notendop: GT Open en VLN

  • GT Open – Andrea Rizzoli en Damiano Fioravanti wonnen met hun Ombra Lamborghini de eerste race van de seizoensfinale van de International GT Open in Barcelona. Jeroen Mul en Giovanni Venturini finishten met hun Lambo als tweede. Mikkel Mac (Luzich Ferrari) gaat als leider in het kampioenschap naar de laatste race.
  • VLN – Klaus Bachler en Martin Ragginger hebben op de Nordschleife de negende wedstrijd in het VLN-kampioenschap gewonnen. Ze pakten met hun Falken Porsche de zege, gevolgd door de Mercedes van Götz/Marciello/Assenheimer en de Mercedes van Haupt/Buurman/Stolz.

Foto © gtopen.net

You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe